-

8 JUNI 2010 - BORELIA.

Kategori: vardag

Kul att jag och några av mina kära klasskompisar trodde att jag hade fått typ borelia. Hade bild och jag vet inte hur, men plötsligt kom jag på att jag hade blivit blå/röd på mitt knä sen igår. Så jag drog upp och visade, och sen började dom babbla på att jag kankse hade borelia, och massa sånt..och jag vart inte heller lite nervös. Så efter bilden sprang jag upp till Cicci och frågade, asså jag vart seriöst rädd! Kul att bli förlamad och helt cp..men iallafall hon sa att jag inte hade det, men blev det större skulle jag nog gå till doktorn.
På hemkunskapen tog jag och Jenny en liten tripp till tempo och köpte hallonsylt och bakpulver. Sen bakades det tårtor, och giod vart våran också. Bara att det var en massa äckel grädde, fyfan vad det smakar skit!

Sitter iallafall hemma nu och väntar på att Amanda ska komma, sen kl sju tar vi oss till församlingshemmet, hihiih. Vi ska på nån information om konfirmationen, kul va? Nej inte dirket dåva, men senare kanske det blir roligare, vem vet.
Förresten, min mobil gick ju sönder igår..och jag fick låna Anitas gamla. Men idag var jag och hämtade hennes ännu gamlare..en sån hära platt sony ericsson. Och det är ju bra? Typ av på mitten och suger! Jag ska ha en ny och inte min andra går att laga men det tror jag nog :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: