-

HELG UNDERBARA HELG

Kategori: vardag

Helg nu då! Hur underbart är inte det lixom? :) Blir nog bara hemma ikväll. Tänkte ta mig till affärn och köpa mig en påse med godsaker! Skulle sitta mums. Måste städa mitt kära rum också, eftersom det ser ut som en rent bombnedslag. Och det är alltså inte vackert. Men det brukar inte vara så vackert i mitt rum, thihi :)
Nej men här gör jag iallafall ingen nytta vet jag.

ALLVARLIGT TALAT

Kategori: music


Allvarligt talat, är de såhär det ska va kan vi lika gärna låta de vara...

JAG VILL OCKSÅ SITTA I TEGERA ARENA, JUST NU

Kategori: vardag

Sitter här med nymålade naglar och lyssnar på musik för fulla muggar :)
Skolan gick bra..spanskaprovet gick kanon kan jag tala om! Var inte så hiiimla svårt och svarade på allt, känner mig riktigt duktig faktiskt :) Imorn är det torsdag, som blir till en fredag. Skönt med en extra dag till helgen, inget vi tackar nej till :)
Tänkte säga att jag är läxfri också, men då skulle jag ljuga. Kom på att jag hade engelska tills imorn med det gör jag på 15min.
Kl sju är det Leksand - Västerås vilket jag inte tänker missa att följa. Far min sitter nog där uppe i Tegera Arena just nu och jag är inte glad för det. Ännu mindre glad blev jag när han sa att han kanske inte skulle köpa hem en tröja till mig :( Men det ska jag ändra på! Nu blev det mycket, uscha.

EN TRÅKIG PLUGGTISDAG MED EN ROLIG AMANDA

Kategori: vardag

Har inget vettigt att skriva och det brukar jag inte ha heller..men iallafall skolan rullade på som vanligt. Slutade halv två, och då följde Amanda med mig hem och vi har bara pluggat..en massa. Har ju spanskaprov imorn, men det verkar sitta nu. Allt utom klockan.
Onödig information, jo jag vet.
Tänkte gå upp och ta nått smarrigt att äta, är lite små hungrig. Sen blir det idol :)
Nej nu vart det långt och tråkigt här så jag tror faktiskt att jag sätter punkt.

LÅÅNGT

Kategori: vardag

Nu ska vi se..Friidrottsdag idag. Och det gick bäl bra? Skulle jag tro. Blev tre personliga rekord i längd, höjd och 60meter :) Så helt besviken är jag väl inte. Fast jag gav försig inte allt i 400, där jag bara joggade. Så skulle tro på en as kass tid där, eftersom jag inte heller kollade upp vad jag fick. Men nog om det. Efter lunchen kilade jag upp till idrottshallen igen, eftersom det saknades fuktionärer. Så hade höjd tillsammans med Jenny & Petra. Och mot slutet tappade vi koncentrationen helt totalt, och det blev inte sååå himla seriöst.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att snabb-Sara ska blir klar. För vi skulle visst ut på en långpromenad med Pontis. Och nu blev hon tydligen klar.


Tyckte hon var rätt söt? Skit liten plutt där :)

SÖNDAG

Kategori: vardag

Pellan sleepade över här inatt efter en riktigt trevligt ikväll igår :)
Matchen gick väl inte dirket så bra, blev en förlust med 5-1 men vad gör det om 1000år? Vi blev ändå seriesegrareeeeee.

Sitter nu och halv kollar på The Hills och ska snart plugga lite. Sen ska jag försöka hinna med en springrunda också :)

ÄNTLIIIIIIIIGEN

Kategori: vardag

JAAAAAA, BIKKAN HAR ÄNTLIGEN LANDAT I SVERIGE! :*

Jag har saknat dig i mängder, kära vän!

RUBRIK SAKNAS

Kategori: vardag

Är lite smått nervös inför imorn..har vart det halva veckan också. Men det ska nog gå bra :)
Skolan gick kanon, matteprovet lika så. Det var rätt svårt, men det var ändå inte svårt. Nu vart det komplicerat. Sen allt annat gick också rätt bra :)
Kollade som sagt på idol där vid åtta, och ropade av glädje när Sebastian Krantz gick vidare!!!! :)
Men nu ska jag sova., upp kl åtta imorn. Suck.
Alltså texten blir helt cp för mig, det blir inte "styckeindelningar" för mig, som jag vill ha det :(


IDOL MED GODINGAR

Kategori: vardag

Sitter och kollar på idol med tre godingar, med varsin godispåse :) Och vi har det duper mysigt. Men nu har det börjat och jag ska inte vara så osocial, skriver nog lite senare. PUSSS :*

JAG SAKNAR DEN GULLIGA PERSONEN I DIG

Kategori: vardag

Plugga suger, shalalalaala. Den som inte håller med mig är en rutten åsna hihihi :)
Men iallafall matten skiter jag fullständigt i nu, det får gå hur det vill. Men jag känner att det kan gå rätt bra faktiskt! Annars då? Fysiken går skit, lika med kemin och engelskan. Och jag orkar seriöst inte bry mig heller..för jag är nå
grymt trött och vill bara sova.
Träningen gick bra, och det var en rolig träning. Även om det bara var match med det var bra tempo :) Och det går lite bättre för mig med.
Nej men nu ska jag försöka göra liiite fysik :)

TELL ME WHAT YOU WONT

Kategori: vardag

Har inte alls tid med detta just nu. Har bara en massa plugg på schemat för ikväll + träning och kanske lite idol :) Jag skriver senaaaaaaaare. PUSSSS!

VAR LIIITE SERIÖS NÅGONGÅNG, SNÄLLA

Kategori: vardag

Ligger och kollar på gårdagens idol, eftersom jag missad den igår. Han till och med slumra till en stund. Egentligen har jag inte tid med nått av allt jag gjort idag typ. Måste göra klart biologi skiten tills imorn..jobbigt. Och jag tror att jag lär gör det nu :(

PLUGG PLUGG PLUGG

Kategori: vardag

Jag är rätt duktig har jag nyss kommit på, hehe :) Men för tillfälligt så gör jag en massa saker. Pluggar, städer och följer Leksand - Almtuna. Och jag lyckas rätt bra också faktiskt. Men jag gör ingen nytta här. Ska göra klart biologin, sen kolla lite på matten så jag kan provet tills på fredag någorlunda :) Sen är jag typ läxfri...skoja kom på att jag hade kemi, fysik och engelska tills på fredag också...Fan. Tre läxor + prov, jag längtar redan!

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Kategori: vardag

Tisdag idag, hoppas ingen har missat det. Allt gick bra idag förutom SO'n. Fan så jag hatar det. Slutade halv två idag, skönt. Håller på och somnar nu. Funderar på att sova en litenliten stund :) Sen väntar en massa plugg, ser en heldel böcker som ligger här.

Tänkte bjuda på några bilder
sen jag var och kollade på fotboll i Heby. Ifall ni minns det. Var ett tag sen nu, men bättre sent än aldrig :)






GISSA GISSA GISSA

Kategori: vardag

Gissa vart jag ska spela....mittback. Jag kommer att få panik men jag ska tänka på det bästa bara :) Tur så spelar Jennie med mig och hon har ju spelat där någongång. Iallafall eftersom ingen av oss ville vara den som jobbade lite mera hemåt så lärde vi köra sen, sax, påse om det. Och gissa vem som vann? Jo Jennie. Fan.
Fick lite bullar och saft innan träningen sen blev det match. Gick rätt bra på mittbacken. Men jag känner mig rätt obekväm där men det löser nog sig :)
Nu ska jag plugga.......blä.

DAX FÖR TRÄNING

Kategori: vardag

Nu sticker jag iväg på träning!
Lottning idag vart man ska spela mot Fanna 96, hihihh! :)

PUSSELIPUSS :)

MÅNDAG

Kategori: vardag

Ligger här och myser med Ida :) Har inte nått att skriva..känns som om denna vecka kommer bara att gå till plugg och träning.
Imorn har vi spanskaläxa (som jag glömde hemma) och so"prov" del2. Och en massa annat skit tex. matteprov tills på fredag. Suck.
Nej nu ska jag mysa vidare med Ida :)

CAMP ROCK

Kategori: music

Har kollat på Camp Rock 2 nu, och kan inte säga annat att den är bra! Lätt bättre än den första.
Ska strax stänga av en av datorerna sen ska jag måla mina naglar :) Och efter det så är det nog en dejt med kudden, är nå sjukt trött.
Här kan ni få tre låtar ur filmen :)





FYFAN SÅ UNDERBART

Kategori: vardag

Hej  jag heter Jennifer och jag är en stolt Tärnsjöspelare som spelar i världens bästa lag!!! Vi slog Harbo med 2-0 och blev dessutom seriesegrare för andra året iååååår :) Och jag är inte annat än suuuuuper glad!
Annars då? Efter matchen drog jag snabbt hem och duscha efter en liten fika med laget. Sen for jag ner till församlingshemmet med några andra godingar :) Blev där till klockan 4 och hade det rätt trevligt, kanske. Nu har jag stoppat en massa mat i min mage och ska strax springa upp och kolla på Camp Rock 2.
Sen slänger jag kanske in en bild på det jag köpte igår :) Vilket var ytterst lite eftersom jag hade cirkus 20minuter på mig att kolla på kläder i Kista gallerian!!! Det var lite små taskigt tycker jag :(

Sitter i bilen påväg hem, skriver när jag ...

Kategori: vardag

Sitter i bilen påväg hem, skriver när jag komme hem. Om jag inte är allt för trött ;)

LET'S GOOO

Kategori: vardag

Nu sticker jag till huvudstaden!!! :)

GODNIGHT

Kategori: vardag

For hem till Sebbe i mitten av hockeyn, orkade inte kolla. Inte för att det var sååå mycket roligare där men lite iallafall. Måste säga att jag är grym på CS och jag ägde ut alla, hihih :)
Kom typ precis hem, efter att ha tjatat att nån av dom skulle följa mig en bit. Efter många om och men så var Sebbe snäll och gjorde det.
Så nu är jag hemma och ska alldeles strax sova, imorn väntar huvudstaden. Om det blir som planerat förstårs.

MASSA VÄSKOR

Kategori: vardag

Har suttit och kollat på massa kläder, och lite väskor :) Tänkte inskaffa mig nån ny. Men har lite svårt att bestämma mig för vilken/vilka.
Vilken/Vilka tycker ni är finast? :)

Blev hemmakväll ändå, tänkte åka till Våla men jag orkade inte. Har ätit mycket god mat, kollat på halva Camp Rock 2, ville se hela men kunde inte. Idol var mer lockande, så blev det istället. Och nu är det hockey på tv'n. Inget jag egentligen vill se, Timrå-Frölunda? Orka, det ska ju vara Leksand lixom :)
Ska väl fortsätta med det eftersom det inte finns nå som är mycket bättre på tv'n. Imorn åker jag och min kära fader till Stockholm. Och jag SKA gå på stan då, hoppas jag hinner :)
Nej nu blir det mycket, sätter punkt här.

HELG, MUCHO NICE

Kategori: vardag

Äntligen helg, nå fruktansvärt skönt :) Sitter för tillfälligt på en stol och funderar på vad jag ska göra ikväll. Hade planer inför ikväll, två tillochmed med båda sket sig. Så blir nog hemma, eller så går jag ut en sväng och kollar om det är nå folk :)
Kl 7 är det iallafall hockey. Det ska inte missas iallafall.
Skolan gick bra idag..alla läxor gick suveränt nästan. Men "provet" gick galant :)
Men nu slocknar jag snart, måste pigga upp mig lite.

EN MASSA GRATTIS

Kategori: vardag

Gör lite snabbt här kollade visst fel på klockan lite, jaja sånt som händer ;)
Igår fyllde G år, 14år blev hon :) Och om exakt 4 månader och 1 dag fyller jag 15år!!
Sen idag då, så fyller Kim 22år idag och Max fyller hela 18år.
Så jag får säga grattis till dom två, och ett efterskott's grattis till G här på bloggen :)
Nej nu ska jag plugga, säger vi. PUSSSS.

ÖKAD STATISTIK

Kategori: vardag

Har precis kommit ur duschen efter ha gluttat lite på idol och duschat Pontus i nån timme! Ibland är dendära hunden för hopplös!
Men nu är allt klart och klockan är alldeles för mycket för mig, och jag vill bara sova :( Men icke en massa idiotiska läxor väntar!!! Har bara gjort klart matten, alltså so-"provet", engelskan och fysiken kvar. Det sista tänker jag inte göra för det pallar jag seriöst inte..Men jag antar att det inte blir mycket gjort här. Så stoppar väl och säger godnatt :)
Förresten så ökade statistiken nå rejält idag. Ungefär 20-30st fler än vad jag brukar ha! :) Det gillar jag mycket.

I HATE THAT I LIKE YOU

Kategori: vardag

Leksand vann igår med 7-1, mycket nice om ni frågar mig :)
Iallafall jag hatar vädret för tillfälligt, att det ska hålla på och regna hela tiden? Nån gång kan det väl sluta. Skolan då? Som alla andra torsdagar ungefär. Sprang 2,5'an på idrotten. Gick skit rent ut sagt.
Men nu ska jag plugga har tre läxor tills imorn + "prov". Kul. Inte direkt dåva.
Träning sen ikväll, var ett tag sen känns det som.
Nej här jag jag ingen nytta iallafall ;)

INGEN HAR TVINGAT ER HOPPAS JAG?

Kategori: vardag

Leksand leder med 2-0 efter första perioden, strax drar snart andra igång.
Och förresten om ni inte gillar det jag skriver, varför läser ni då? Det är ju lixom som har tvingat er?
Ska strax ta med mig datorn och gå till tv'n och kika lite på idol :)
Godingar på bild :*

Nu måste jag vidare, och det står visst 3-0! Jennifer like it.

WE DON'T LIVE IN THE SAME WOLRD

Kategori: vardag

Kör på första inlägger för dagen exakt nu. Kom hem vid typ kvart i sex eller nått liknande. Stannade kvar i Våla på konfasaken till klockan 5 sen var bussen lite slow.
Annars då? Skolan gick väl bra..bara att idrott suger åsna som vanligt. Och inget är sig olikt från dom andra onsdagarna, tror jag iallafall.
Nej nu ska jag trycka ner blogg.se och upp med everysport.se.
Kl 7 blire hockey för hela slanten! Leksand - Mora. Och självklart hoppas vi på tre poäng till Leksand :)
Och nu börjar den!!!!

EN BOK SOM SAMLAR DAMM

Kategori: vardag

Nu väntar sängen. Först läsa tre sidor i nån konstig bok som ligger här och samlar damm :)
GODNAIGHT.

Kategori: vardag

DU GÖR MIG FÖRVIRRAD

Kategori: vardag

Hoppas att jag typ får IG i matte eller nått, då ska jag skylla allt på våran kära mattelärare. Jag som ville gå på mattestugan idag, men icke. Det fick jag inte..skulle ju faktiskt behövas när man inte fattar ett skit typ. Men annars då, spanskan gick bra och lika dom andra lektionerna :) Men jag hatar SO.
På mentorsträffen idag fick vi fika, och sen så fick min grupp chokladbit för att vi var grymma och vann stadsvandringen när vi var i Uppsala :)
Ska strax springa upp och ta en macka för jag är grymt hungrig! Sen så ska jag göra matteläxa, iallafall försöka.

TYP SÅHÄRA LITE ONÖDIGT

Kategori: vardag

Blablabla. Jag har huvudvärk. Och jag har pluggat. Och jag har några sjuka klasskompisar, men vad gör det om 100år? Jag tycker om dom lika mycket för det snäll som jag är :)
Jag funderar starkt på att lägga mig snart, för jag är trött. Nu orkar jag inte skriva mer. PUSSSSS

ALLT SUGER

Kategori: vardag

Skolan suger! Plugga suger. Engelska suger hårt! För tillfälligt suger det mesta.
Ligger i sängen och försöker plugga, men som vanligt är ju datorn mycket mera lockande :) Men snart måste jag även ta itu med pluggandet. Och jag tror att jag gör det nu, så allt blir klart. Rätt smart va? Ja jag vet :)

NÄRMAR SIG SITT SLUT

Kategori: vardag

Helgen börjar närma sig sitt slut om några timmar. Och denna söndag har vart hur tråkig som helst nästan. Var ner till IP nån timme med Linus och spraka boll & knäppte lite kort :) Sen har vi bara nördat en massa tv-spel och haft det jätte skoj.
Nu strax ska jag gå och hänga upp tvätt, sen kolla en super snabbis på spanskan. Sen väntar nog sängen för mig :)

3 BILDER

Kategori: vardag

Resten av bilderna är inte ens seriösa! Vilket dom hära inte heller, men dom som var normalast. Nästan :)

INGEN KONFA

Kategori: vardag

Skiter i konfasaken idag. Orkar inte gå, och sen så skulle typ ingen härifrån dit. Får bli hemma och ta det lugnt istället. Skola imorn, inte kul.
Nej nu ska jag få upp och stoppa nått i min tomma mage :)
Nån suddig bild typ, från i fredags.

LÖRDAGKVÄLL

Kategori: vardag

Jag skriver ändå..har inget bättre för mig ändå så.
Match idag kl 12 gick inge vidare och blev en förlust..men vi tar nästa match! Sen kollade jag på herrarna som också åkte på en förlust, och sen damerna som vann tror jag :)
Sen cyklade vi hem en hem drös med flickor först hem en snabbis till Sara sen mig, och sen vidare och mumsa lite pizza.
Sen har vi vart ute, skrattat, gått, cyklat, kört flaka och en massa sånt :)
Sen nu har alla dragit Linn, Jenny & Vikkan tog halv tolv bussen och då for även Sara, Dennis & Sebbe sen Amanda några minuter senare. Och någon timme innan åkte Eddie och tvillingarna tidigare ändå.Nu blev det en massa namn och en massa text. Ska fixa lite bilder från igår kanske slänger in nån söt än :)
Imorn kl 11 åker jag till Våla för konfa...inget som lockar.

ORKAR INTE

Kategori: vardag

Jag orkar inte skriva nått. Får bli imorn. Kort. Ska strax sova :)

KRÄFTSKIVA

Kategori: vardag

Somnade igår vid halv tolv, tolv. Kände mig väldigt social med dom andra som befann sig härnere i mitt rum :) Fast Daniella satt vid datorn och Linus & Ida var trötta dom med. Så efter ett tag satt Daniella här själv, skulle jag tro. Jag sov.
Men iallafall hade jag det väldigt trevligt igår, en massa kräftor fick jag i mig och lite soppa som var mer än mums! Sen en massa annat som kallas var onyttigheter, men jag säger godsaker :)
En massa bilder har jag också..men det blev inga med systemisen för min duktiga pappa glömde laddaren i Östa och det var noll batteri. Fast jag har ändå inga roliga bilder typ, inget på när vi äter och på alla som var där och blabla. Blev bara på oss barn när vi var lite smått glada :D
Nej nu blev det en massa text här, ska lägga mig i sängen och kolla på film med Ida och en sovande Linus.

STÄDA STÄDA

Kategori: vardag

Det går riktigt bra för mig, och för en gångskull tycker jag inte att det suger åsna :) Men jag ska inte sitta här, för jag måste vara klar till kl sex sen ska jag byta om och en massa! Och ta en snabb tripp till konsum. Nej detta går inte.
Pussilipuss :*

HELG

Kategori: vardag

HELG! Något skönt, slippa skolan några dagar och alla jobbiga personer som finns där. Ska strax städa om mitt rum eftersom det blev stökigt igår när jag skulle leta reda på ett klädesplagg, då kom istället alla plagg ut på golvet. Så nu måste jag städa :( Och damsuga allrummet, ännu tråkigare.
Kl halv sju, tror jag då kommer iallafall alla. Ska ladda kameran också, så att det kommer lite bilder sen hoppas jag :)
Men nu ska jag göra lite nytta.

JAG HAR GULLIGA KOMPISAR

Kategori: vardag

Jag orkar inte skriva nått måste plugga & städa. Kul? Nej inte ett dugg ska jag tala om, och nu har dom kommit ytterligare ett problem i mitt kära liv, jobbigt.
Snygg kille i Idol? Ja garanterat att det var :)
Imorn skola, sen helg sen kräftskiva med en massa trevligt fölk. Det var allt, puss & godnatt :*

KOM INTE ENS I MIN NÄRHET

Kategori: vardag

Lång dag i skolan. Är dom ända som går till tre på torsdagar + 7B också. Iallafall sprang 2,5'an idag..gick inte så värst bra. Ville egentligen inte ens springa med blablabla, tydligen så var jag tvungen eller nått sånt. Skippar träningen ikväll också, vill bli hel frisk tills på lördag :)
Nej nu ska jag springa upp och ringa ett samtal.

STRAX..

Kategori: vardag

Strax - idol & glass :)
Senare - dusch & biologiplugg..

långtråkigt

Kategori: vardag

Två lektioner idag, kanon! Först spanska sen idrott, idrotten gick skit som alla andra gånger. Kul att vi ska springa 2,5'an imorn också.
Kl tolv så skulle alla åttor & nior befinna sig i fokus. Skulle typ lyssna på en massa om valet..känns som det börjar bli för mycket nu. Dom verkade ju inte komma sams direkt heller. Satt där till kvart över två och lyssnade på dom, långtråkigt.
Nu ska jag skriva klart min svenska sak..eller nej jag orkar inte.
Jag gör nått annat istället :)

my first kiss

Kategori: music

Om jag kunde skulle jag skärt av min hals för länge sen..usch nej, det känns som om jag bara pratar om min hals! Ska försöka att sluta med det, men det gör så jävla ont. Ska försöka ta mig till skolan imorn. Nu ska jag snart försöka sova, bara stoppa in en halstablett i käften.

idol & fotboll

Kategori: vardag

Sitter uppe i soffan med Linus & Ida och kollar på tv. Men vi kan inte riktigt bestämma oss om vi ska kolla på idol eller fotboll. Dom tycker såklart idol, och jag fotboll. Men vi sitter och zappar emellan så det blir bra :)
Nu ska jag fortsätta mysa vidare med dom gullrumporna!

porträtt & gruppfoto

Kategori: vardag

Gölligt klassfoto, alla ser super glada ut ju, haha inte direkt ;)
Man ser ju inte så bra heller eftersom det är litet men kunde faktiskt inte göra det större.

halsont

Kategori: vardag

Hade nå grymt ont i halsen igår men tog mig till skolan ändå. Inte ett piss har hänt idag heller, dom tänkte tydligen knäppa om vårat klassfoto, för att en i klassen inte var med. Men aldrig att jag tänkte göra det, och det var inte bara jag som tänkte så. Så vi behåller det vi har :) Sen så frågade vi fotografen om vi fick kolla på vårat..och inte blev jag nöjd heller. Vårat klassfoto är lite muppigt tycker jag, men jag orkar inte bry mig fullt.
Nu ska jag ropa på Ida sen går vi till konsum och köperhalstabletter till mig :)

:(

Kategori: vardag

Jag tycker synd om mig själv som har så fruktansvärt ont i min hals :( Det gör skit ont att svälja. Ska gå upp och ta en kopp te, sen ska jag sätta mig och glutta på min spanska läxa som jag snart kan :) Något bra iallafall, sen har jag gjort klart engelskan så jag har en läxa mindre också, skönt!
Nej men här blir det inget gjort..
Förlåt Frida, men jag hittade ingen bild på min kära fader på denna dator får bli en annan gång :*

clothes

Kategori: vardag

Ännu mera kläder. Skulle gärna vilja åka in till Uppsala och handla lite! Längtar lite smått till nästa helg :)

teenage dream

Kategori: music

Kul med skolfoto idag..jag hatar det verkligen. Sen kul att alla stod typ och glodde på en när man skulle knäppa porträttfotot, sen fick jag inte se bilden själv utan några andra skulle välja. Jag valde Elin & Frida och dom brukar ju alltid vara snälla, så hoppas dom tog ett kort som såg någorlunda ut :)
Annars har det inte var nått speciellt alls. Ska försöka göra klart läxorna som är denhära veckan så jag blir läxfri. Sen ikväll är det träning, och den hoppar jag över. Vill bli av med förkylningen.

jag älskar er nåååå otroligt mycket

Kategori: vardag

Jag vet inte hur många gånger jag ska säga att jag spelar i världens bästa lag!!!!! :D
Blev vinst med 3-2 mot Fanna, det var grymt kan jag lova! Sitter och väntar på ett resultat från en match tidigare idag. Hoppas det gått som vi vill :)
Har inget gjort mycket bara duschat och sånt. Eller jag har fixat Jenny's blogg lite, här har ni länk till den - http://jeennynordqvist.blogg.se/.
Ska strax gå och lägga mig, imorn väntar skolan och skolfoto..suck. Inget jag känner mig så pepp på, bara att se glad ut.
Fick reda på att nästa helg kommer bli rätt nice! Ser fram i mot det.

hm style

Kategori: vardag

ingen rubrik

Kategori: vardag

Har inget gjort nått idag..bara legat i sängen och tagit det lugnt. Match ikväll mot Fanna 95! Får hoppas att vi får med oss 3poäng när matchen är slut :)

Imorn är det ny vecka, vilket betyder skola..får gärna vara helg i några dagar till för mig.
Nej nu ska jag bädda om min säng om jag orkar, sen leta vidare efter kläder :)

family portrait

Kategori: music

Som ni såg så blev det ett lite försenat inlägg. Så kan du ju bli ibland också.
Men iallfall, nu är Jenny & Amanda här hemma hos mig. Och har även haft några söta pöjkar här :) Men dom har begett sig hemåt. Och dom andra två filurerna ska hem vid halv tolv om 40 minutas sådär..och Jenny är duktig och städar min byrå, tack söta du :)
Annars har det inte hänt så mycket vart ute en sväng och blablabla, nu orkar jag inte skriva mera.

 
Lyssnade på den på engelskan i fredags, och den fastnade direkt i mitt huvud.

risifrutti

Kategori: vardag

Det var trevligt igår. Blev fotboll och massa gott att äta :) Kikade på fotbollen och den gick ju bra, kul att det var typ min favorit film samtidigt fast på en annan kanal :(
Somnade väl runt två, och vaknade runt tio. Inte så roligt, sen kom det en massa halvjobbiga typer in i mitt rum..
Nu har båda två åkt hem, och jag är ensam. Ska plocka undan lite på mitt rum och kolla lite på The Hills. Måste beställa flera boxar!
Nu ska jag svulla i mig en risifrutti :)

försenat inlägg..skulle publiceras vid ett..

jag tror jag smäller av

Kategori: vardag

Denna kväll kan ju bli rätt intressant :) Det är bara att återse vad som händer.
Nu publicerar jag, kyss&smek.

fredag

Kategori: vardag

Härligt att jag har dragit på mig en förkylning! Perfekt tills helgen..och match på söndag mot Fanna 95. Måste bli bättre.
Skolan annars då, som precis alla andra fredagar. Äntligen har Elin hittat tillbaka till skolan också, vilker var bra :) Sen har det inte hänt nått alls. Förutom att en klasskompis till mig ville se ut som Lady Gaga, hon kom med tre pantburkar inlindade i håret, så söt så :)

Snart kommer G hit, och Pellan också får jag hoppas. Vi ska ha mys och massa skoj kankse kommer nån bild, men tror iten så, hihih :)

plugg plugg plugg

Kategori: vardag

Träningen gick bra, blev ingen vanlig heller för vi var så några och så slutade vi tidigare också. Kanske? Men efter det blev det lite fotboll, Tifen splade mot nått lag som hade lämnat WO förra helgen. Men Tifen vann iallafall med 8-2 :)
Nu har jag precis borstat gaddarna, ska ta itu med läxorna jag har tills imorn. Fysik- och engelskaläxa sen ett so"prov". Men kan det mesta, eller lite bara.
Sen ska jag kolla kläder, för pappa lova att vi skulle åka till stan snart :)

oops, i DID it again

Kategori: vardag

Det är nått fel på mitt vänsta öga typ :( Och jag är ledsen för det..för jag ser inge bra med det, men ska strax testa om det hjälper att byta linser vilket jag inte tror på.
Men iallafall, skolan suger verkligen! Idrott det är väl nå värdelöst, för tillfälligt iallafall. Allt går skit på fridrotten. Skulle "tävla" en kort bit med Frida, och då lyckas jag kliva snett..Sen annars har det bara vart andra skit lektioner, biologin suger den med. Och engelskan lika så, men tur att våran klass har nå sjuk humor, haha!
Vi hade det väldigt roligt :)
Men nu ska jag byta linser, sen byta om för lite träning.

söt chey

Kategori: vardag

Nu springer jag och hoppar in i duschen, sen ska jag vara duktig igen och göra engelskan som jag inte har gjort. Efter det är det nog en nattdejt med sängen min :)
Imorn är det idrott, 60m och längd längtar redan..eller inte. På kvällen kör vi lite fotbollsträning, får se hur det går.
Här kan ni få nått att kolla på! Jag tycker att hon är nå gryyyyymt söt (K)

första september tvåtusentio

Kategori: vardag

Sitter uppe och kollar på tv med Amanda, och ska strax följa Västerås - Leksand :) Får hoppas på en vinst där!
Inget speciellt har hänt idag heller..bara skolan som är rätt tråkig. Och Elin dissade mig och Frida idag, tack för den..men jag och Frida vi klarade oss :) Vi var grymma på tekniken måste jag säga, hhihi.
Nej nu ska jag följa matchen, sen blir det en dusch.